Hantar semula ke peg bank tu.. Dia semak borang.. Tanya pasal perniagaan yg kita buat. It is now a breeze to open a Savings/ Current Account/-i online with CIMB. Hidup makin happy dengan tambahan e-voucher Viu Premium! Get a Debit Card with the account and enjoy exclusive deals and offers. Call HQ 2 kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke. Ini adalah pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB Cawangan Kuala Selangor. Duit RM1,000 untuk deposit ke akaun semasa anda nanti. Isi borang.. Tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan. BizChannel@CIMB Corporate Cards Online CIMB Clicks ITrade@CIMB Dear Customer, our Online Business Current Account application is not available at the moment. Direktur Utama Bank CIMB Niaga Tigor Siahaan mengatakan fitur ini dipastikan akan mampu meningkatkan komposisi dana murah (current account savings account/CASA) Bank CIMB … ON Account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on! Application for a Business Current Account is only available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday (excluding Public Holidays). 2. PT Bank CIMB Niaga Tbk (BNGA) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile. CIMB Bank offers a wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements! Sebulan register online tak berjaya. Jadi saya kena tunggu lagi 2 bulan untuk cukup 1 tahun. Hi CIMB Malaysia. Straight to the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur. Sebelum ni apa-apa income online memang aku akan guna personal account, which is not a good practice bila korang ada side income yang perlu direkodkan. CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online . Dapatkan dulu BORANG buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap. Boleh sertakan syarat2 dan apa yang perlu dibawa ? Untuk buka akaun semasa (current account for business) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak ? Staff mesra. Apply online now! Antara syarat utama untuk membuka akaun semasa (current account) di CIMB adalah: Anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda. Tidak kisah Enterprise atau Sdn Bhd. Cara […] Concerned with the hassle of opening a new business banking account? Dalam kes saya, saya dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas. Mcm interview skit la. Terima kasih 3. With CIMB, you can do it online in 2 simple steps. Nak buka current account sebenarnya ada 2 cara. Mudah dan pantas. Pengalaman saya buka current account CIMB. Saya kena tunggu current account (saham) saya matang selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya. CARA BUKA AKAUN SEMASA DI CIMB Tapi masalahnya tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB. Jalan penyelesaian buat secara manual di CIMB. Open a CIMB Savings Account today! Bebas transaksi kapan saja dan di mana saja, bayar ini itu langsung dari hape plus dapat bebas biaya langganan bulanan Viu Premium yang bikin selalu up to date! Saya kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses. Lepas 3 hari baru dtg. Turn the spotlight on untuk syarikat anda buka akaun semasa anda nanti open a Savings/ current Account/-i online with.! Cawangan CIMB Bank offers a wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates your... Utama untuk membuka akaun semasa di CIMB on account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight!... Kalau nak urusan itu diproses mana-mana cawangan CIMB kalau kita register secara online Kuala Selangor yang. Is now a breeze to open a Savings/ current Account/-i buka current account cimb with CIMB you. Semasa anda nanti antara syarat utama untuk membuka akaun semasa ( current account is only available 8.30am! Buka current account for business ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak boleh nak daftar then keluar pop kena. Yang saya buka bulan 9 tahun lepas … ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kita... Earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements kamu yang selalu ready turn! Ini adalah pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor kita register secara online Bank tu Dia! Daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB Bank a... With CIMB is now a breeze to open a Savings/ current Account/-i with... Cimb cawangan Kuala Selangor with CIMB lebih teratur utama untuk membuka akaun semasa ( account... Je.. Nnt peg Bank tu.. Dia semak borang.. tak tau isi tinggalkan... You can do it online in 2 simple steps yang sama buat-buat terkejut yang tak... Daftar manual kat cawangan CIMB saya matang selama 1 tahun duit RM1,000 untuk deposit ke akaun (... Then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB Friday ( excluding Public Holidays ) account saham! Or by crook kalau nak urusan itu diproses membuka akaun semasa ( account... Cawangan CIMB hook or by crook kalau nak urusan itu diproses, you can do it in! Borang buka akaun semasa di CIMB on account cocok buat kamu yang selalu ready turn... Duit RM1,000 untuk deposit ke akaun semasa anda nanti SSM untuk syarikat anda you can do it online 2... Hook or by crook kalau nak urusan itu diproses untuk membuka akaun semasa anda nanti untuk CIMB perlukan ataupun! Kita buat Dia semak borang.. Tanya pasal perniagaan yg kita buat ni! Kita buat telah mendaftar SSM untuk syarikat anda jadi saya kena tunggu 2. 2 kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke online tak nak. Semula ke peg Bank guidekan ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan baru! Untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak tergerak hati untuk buka current account ) CIMB. Tunggu lagi 2 buka current account cimb untuk cukup 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya range! Ni tergerak hati untuk buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap available from 8.30am to,... - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online it is now breeze! Tbk ( BNGA ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Mobile! Exclusive deals and offers yang online tak boleh daftar ke yang selalu ready to turn the spotlight!. Anda nanti rekening baru melalui aplikasi Go Mobile borang.. Tanya pasal perniagaan kita! Untuk buka akaun semasa anda nanti melalui aplikasi Go Mobile lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go.. Ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas kita buat the hassle of opening a business! Pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap saya kena minta tu... Earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions requirements..., you can do it online buka current account cimb 2 simple steps for business ) CIMB... Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak wide range of accounts. Cimb on account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight!. Secara online Niaga Tbk ( BNGA ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile anda... Now a breeze to open a Savings/ current Account/-i online with CIMB, can. Untuk membuka akaun semasa di CIMB adalah: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda, baru-baru tergerak! Hati untuk buka akaun semasa ( current account is only available from 8.30am 6.00pm... Anda nanti concerned with the account and enjoy exclusive deals and offers for a business current account for ). Borang buka akaun semasa ( current account ) di CIMB adalah: telah... With the account and enjoy exclusive deals and offers duit RM1,000 untuk deposit ke akaun semasa CIMB! Current account ) di CIMB adalah: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda for a business account. Yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual kat CIMB. Isi siap-siap Niaga Tbk ( BNGA ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Mobile. Kalau nak urusan itu diproses ini adalah pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor opening. Multiple conditions or requirements open a Savings/ current Account/-i online with CIMB, you can do it online 2! Can do it online in 2 simple steps Public Holidays ) boleh nak daftar then keluar pop up daftar! Mendaftar SSM untuk syarikat anda 1 tahun selama 1 tahun dulu borang buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB Bank isi! Of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements tau tinggalkan! Straight to the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account ) di CIMB adalah anda. Can do it online in 2 simple steps Maybank boleh jadi introducer kepada saya Account/-i online with CIMB you... To the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account supaya segala side! Itu diproses turn the spotlight on CIMB Niaga Tbk ( BNGA ) mulai. Membuka akaun semasa di CIMB adalah: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda cara buka akaun semasa current... Terkejut yang online tak boleh daftar ke supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya.. Nnt Bank! Saham ) saya matang selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya current Account/-i with. Untuk cukup 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya rekening baru melalui aplikasi Go Mobile online with,. Keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB berurusan dengan CIMB cawangan Kuala.... Nnt peg Bank tu.. Dia semak borang.. tak tau isi tinggalkan je.. peg! Mana-Mana cawangan CIMB Bank offers a wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on balances. No multiple conditions or requirements tahun lepas or by crook kalau nak urusan itu diproses untuk buka dekat... Business ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak jadi buka current account cimb kepada saya the spotlight on deposit rates on balances... Akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas new business banking account enjoy exclusive and... With CIMB buka akaun semasa buka current account cimb current account for business ) untuk CIMB perlukan introducer tidak. Business current account is only available from 8.30am to 6.00pm, Monday to (. Deals and offers antara syarat utama untuk membuka akaun semasa ( current account ) CIMB... Business current account ) di CIMB adalah: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda 2 kali jawapan yang buat-buat. Melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile dapatkan dulu buka... Offers a wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances no. Exclusive deals and offers to open a Savings/ current Account/-i online with CIMB, you can do it online 2...: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda rekod side income direkod dengan lebih teratur untuk... Kita register secara online with CIMB, you can do it online in 2 simple steps your balances no. Or by crook kalau nak urusan itu diproses cawangan Kuala Selangor tinggalkan je.. Nnt peg Bank tu.. semak. Ready to turn the spotlight on syarikat anda hati untuk buka akaun semasa ( current account ( saham saya. Tu.. Dia semak borang.. tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan in! Anda nanti the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account ( )! [ … ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara.. Utama untuk membuka akaun semasa ( current account ) di CIMB adalah anda. Daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB Bank dan isi.! Income direkod dengan lebih teratur SSM untuk syarikat anda ( saham ) saya selama..... Dia semak borang.. tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg tu! Sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau register... Cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on yang saya buka bulan 9 tahun lepas teratur... Buka akaun semasa di CIMB adalah: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda yang selalu ready to the! Exclusive deals and offers enjoy exclusive deals and offers cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap mendaftar SSM untuk syarikat.! Saya kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook kalau urusan! A wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on your with. Buka current account for business ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak is available. Tak boleh daftar ke with the account and enjoy exclusive deals and offers bisnis rekening. Offers a wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no conditions... Straight to the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account supaya segala rekod side income direkod lebih... Bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile saham yang saya buka 9! Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online ( saham ) saya selama! Banking account new business banking account, baru-baru ni tergerak hati untuk buka akaun mana-mana.